Hoe bestellen?

Ga naar ons assortiment pagina en bekijk waar je het meest zin in hebt vandaag. Geef een klik op de taart, vlaai of het broodje naar jou keuze. In het nieuwe venster geef je het aantal aan en je speciale wensen. Geef een klik op “BESTEL”. Je wordt dan doorgestuurd naar de betaalpagina, controleer je bestelling en vul je gegevens in, klik op betalen en geef je betaalmethoden aan. Zodra wij je betaling binnen hebben wordt je bestelling verwerkt en meteen verzonden zodat je hem dezelfde dag nog binnen hebt en er heerlijk van kunt genieten. Speciale wensen kun je in je bestelling opgeven waar de extra kosten dan direct worden verrekent in je bestelling. De verzendkosten zijn gratis bij ons dus daar worden geen extra kosten voor aan toe gevoegd.

LET OP: Zorg ervoor dat jij of iemand anders thuis is als wij de bestelling bezorgen. Als we aan een gesloten deur komen wordt de taart weer terug verzonden naar onze bakkerij en wordt deze niet meer verzonden tot op de volgende dag.

Bakkerijplaza.nl heeft geen winkels en ook geen filialen. Alle gebak, vlaaien en broodjes zijn alleen via deze website verkrijgbaar, laat je dus niet misleiden. Wij zijn de enige echte bakkerijplaza.nl en bezorgen in heel Nederland. Om meer te weten te komen, ga dan naar over ons.