Over ons

Bij bakkerijplaza.nl kunt je niet alleen de lekkerste maar ook de mooiste taarten bestellen. Wij zijn een online bakkerij waar je jouw bestelling kunt plaatsen die dan direct naar jouw adres wordt verstuurd. Wij zitten verspreidt in heel Nederland en daardoor heeft u altijd een bakker in de buurt. Je kunt bij ons ook bestellingen plaatsen die op een bepaalde datum bezorgd moeten worden. Het kan ook zo zijn dat u niet thuis bent, dan bieden wij ook de mogelijkheid om de producten bij een afhaalpunt te laten bezorgen. In onze online bakkerij kun je taarten, vlaaien, gebakjes, allerhande soorten brood en hapjes vinden.  Zoals gezegd werken al onze bakkers dag en nacht voor jou en zijn over heel Nederland verspreid zodat je altijd van een verse taart, brood of gebak kunt genieten. 

Heeft u bijvoorbeeld een verjaardag en heeft u niet de tijd om een taart te bakken? Dan kunt u bij ons last minute een taart bestellen. Wij zullen een mooie en unieke taart maken die bij u past. U kunt met ons contact opnemen zodat we al uw wensen kunnen bespreken en er iets moois van kunnen maken. Het is daarbij ook mogelijk om verjaardag pakketjes samen te stellen. Denk hierbij aan een kinderfeestje waarbij de kinderen een pakketje met cupcakes en andere lekkernij mee krijgen. Er is bij ons dus van alles mogelijk!

Onze hapjes en broodjes worden voor u klaar gemaakt op het moment van bestelling. Alle aanbiedingen en online gepubliceerde, taarten, gebakjes en vlaaien worden meteen verwerkt en heb je dezelfde dag nog in huis. Bekijk ons enorm assortiment en verwen jezelf met een overheerlijk broodje of gebakje van bakkerijplaza.nl.

Nieuw in ons assortiment!

Vanaf vandaag hebben we nieuwe producten in ons assortiment. De hartige taart en hartige snacks! Na veel vraag van onze klanten hebben we besloten om ook hartige taarten en snacks te gaan maken. Veel mensen zijn toch op zoek naar iets hartigs voor tussen de middag of een hapje voor het avond eten. Dit is nu ook mogelijk bij ons. Een van onze specialiteiten is de hartige taart met spinazie, kaas, spek en ui. Verder hebben wij ook hartige snacks zoals een kleine pizza. Deze pizza’s hebben we in alle smaken dus  er is voor ieder wat wils.

Wij zijn blij als bedrijf dat onze producten in de smaak vallen bij jullie en wij staan elke dag voor u klaar.

Om meer te weten te komen over hoe u onze overheerlijke producten kunt bestellen, neem dan een kijkje bij hoe bestellen.