Private lease vanuit de bakkerij

Ik ben Dirk en ik ben 21 jaar oud ik werk bij mijn vader in Bakkerij Plaza op Den Heuvel in Eindhoven. Nadat ik afgestudeerd was en dus voor hele dagen bij mijn vader in de bakkerij aanwezig was moest ik vaak taarten en gebak overal bezorgen met een van de bezorgbusjes die we daarvoor hebben. Ook als ik uitging met mijn vrienden ging er vaak zo´n busje met me mee. Nu is dat niet erg als je met een stel vrienden gaat stappen maar als er plots een leuk meid om de hoek komt kijken dan wil je haar toch echt niet in zo´n busje laten stappen vol met slagroom en gebaksgeurtjes.

Daarom vroeg ik mijn vader of ik dan nu een eigen auto mocht hebben waarop zijn antwoord luidkeels was NEE. Als je een auto voor jezelf wilt rijden dan moet je daarvoor werken en geld sparen was zijn antwoord. Nou ja zeg mijn zin was al bijna over om een auto te rijden maar had het er de volgende morgen over met mijn moeder in de hoop dat zijn mijn vader om zou kunnen praten. Toen ik eenmaal mijn verhaal eruit had gegooid zei ze tegen mij, Dirk jonge al die busjes zijn ook niet van je vader, ga een kijkje nemen op het internet bij private lease, zoals bij deze website, dan zul je zien hoe makkelijk ook jij een auto kunt gaan rijden. Dat heb ik toen onmiddellijk gedaan mijn moeder had me daarmee heel nieuwsgierig gemaakt en wilde ik er alles over weten.

Drie dagen naderhand kreeg ik mijn auto en zag ik een brede glimlach op mijn vaders gezicht. Het werd me toen pas duidelijk dat mijn vader wilde dat ik de dingen zelf oploste en niet alles zomaar van mijn ouder wilde krijgen. Zo groei dus op en dat is een grote waarheid.