Spouwmuurisolatie in de bakkerij

Spouwmuurisolatie is een veel uitgevoerde maatregel als het gaat om woning isolatie. Dit is niet gek want de isolatie verdient het geïnvesteerde bedrag terug binnen 3 tot 5 jaar en zorgt daarnaast ook nog eens voor een behoorlijke besparing op de energierekening. Maar wat is spouwmuurisolatie en waarom is het laten aanbrengen een slimme keuze ?

Spouwmuurisolatie wordt aangebracht in de spouw van een woning. Een spouw is de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur van de woning. Oudere woningen zijn gebouwd zonder spouwmuur, om erachter te komen of uw woning gebouwd is met een spouwmuur kunt u een inspectie laten uitvoeren.

Mocht de woning dus beschikken over een spouwmuur kan deze worden opgevuld met isolerend materiaal. Dit betekend in de winter dat de warmte binnen blijft en in de zomer juist ervoor zorgt dat de woning koel blijft. De isolatie zorgt er namelijk voor dat de invloeden van buiten, of dit nu warmte of kou is, buiten blijven.

Een comfortabele woning is belangrijk er wordt namelijk behoorlijk wat tijd doorgebracht in huis. Familie, vrienden, kinderen en huisdieren we verwelkomen ze graag. En daarom vinden wij het belangrijk dat de woning gezond, comfortabel en een fijne plek is voor iedereen. Spouwmuurisolatie zorgt hiervoor. Bovendien bespaard het ook nog eens energie en dus geld.

SCHOTGROEP Isolatie vult de spouwmuur op met Neopixel EPS- parels in combinatie met een watergebaseerde lijm. Dit vormt samen voor een stevig,milieuvriendelijk en vochtbestendig isolatiepakket. Er is gekozen voor dit product omdat deze leverancier het beste wilt voor de klant, gaat voor het beste resultaat en goede isolatieproducten aanbiedt.

Spouwmuurisolatie heeft enorm veel voordelen en is bovendien niet eens duur. Voor een tussenwoning zijn de kosten bijvoorbeeld maar 800 euro, en als je je bedenkt dat je er een besparing van 200 euro mee kan realiseren is het zeker iets om eens goed over na te denken.