Taarten & Vlaaien

 

TAARTEN

In ons taarten assortiment kun je de lekkerste en mooiste taarten vinden. Onze taarten zijn vers van de dag maar je mag zelf ook een samenstelling van ingrediënten opgeven dan zorgen wij ervoor dat je hem vandaag nog binnen hebt. Je kunt bij ons vanille, chocolade, mokka, aardbeien en koffie crème op en in de taartvulling laten verwerken samen met verse vruchten en echte slagroom. Wilt je een extraatje op jouw taart laat het ons dan weten bij de bestelling. Houd er rekening mee dat alles wat niet gepubliceerd staat wordt extra in rekening gebracht. In ons assortiment kunt je ronde en vierkante taarten vinden van een of twee etages. Grotere taarten worden bezorgd op de volgende dag.

Je kunt bij ons ook glutenvrije taarten bestellen of suikervrije taarten. Voor speciale wensen kun je direct contact met ons opnemen want we willen beslist niet dat jij zonder taart blijft zitten vandaag. Gelieve wel duidelijk aan te geven waar je allergisch voor bent dan zorgen wij ervoor dat jouw taart naar wens verwerkt wordt. Laatst hebben wij een taart gemaakt voor 24 Bettle casino. Meer informatie over hun vind je hier.

 

VLAAIEN

Heb je zin in een heerlijke vlaai? Plaats dan razendsnel je bestelling dan heb je hem vandaag nog in huis. In ons assortiment hebben we een grote verscheidenheid aan vlaaien in alle maten kleuren en smaken. Probeer onze kersenvlaai of appelkruimel vlaai die dit seizoen 30% korting hebben. Je kunt je vlaai bestellen met of zonder slagroom en suikervrij. Voor vruchtenvlaaien gebruiken wij alleen natuurlijk vruchten en voor de bodemvullingen echte room. Geniet vandaag nog van een overheerlijke vlaai of doe er iemand een plezier mee!

Ooit van suikervrije vlaaien gehoord? Die zijn bij ons verkrijgbaar, zo kun je ook nog eens je dieet volhouden zonder schuldgevoel. Voor mensen die een glutenvrije taart willen bestellen dat kan ook. Dus niet getreurd we hebben voor iedereen wat in huis zodat alle mensen van onze overheerlijk vlaaien kan genieten.

Kruimelvlaaien en roomvlaaien moeten wel voor 2 uur besteld worden zodat ze af kunnen koelen en niet uit elkaar vallen bij de bezorging. Wij gebruiken alleen zuivere room voor onze vlaaien die worden afgewerkt met slagroom.