Verrassing voor Marijke: Babyface kinderkleding

Wij mogen met vreugde aankondigen dat onze medewerkester Marijke van der Linde haar eerste baby op de wereld heeft gezet. De gloednieuwe moeder maakt het prima samen met haar zoontje en geniet op het moment van haar moederschap. Wij hebben hiervoor een kleine onderlinge collecte bij Bakkerij Plaza gedaan en geldt ingezameld om voor Marijke wat leuke baby outfits te kopen en haar deze cadeau te geven zodra ze weer met haar kroost thuis is. Hiervoor zijn een aantal medewerksters opzoek gegaan bij Babyface kinderkleding voor de leukste outfits en kunnen we iedereen meedelen dat ze daar ook daadwerkelijk in geslaagd zijn.

Nadat we allemaal tevreden waren over de kinderkleding en kleuren hebben we deze mooi laten inpakken om ze als cadeau te laten versturen en hebben we tevens een prachtige taart voor haar gemaakt waar ze samen met haar familie van kan genieten. Wij wensen Marijke dan ook het allerbeste toe samen met haar zoontje en manlief, geniet lekker van deze mooie ervaring en we hopen je natuurlijk weer gauw terug op het werk te hebben.

Babyface kinderkleding heeft voor Marijke ook een leuke verassing erbij gedaan waarvan we zelf niet eens weten wat het is. Dat komt omdat Babyface en voor alle moeders die pas bevallen zijn een leuk cadeau in petto heeft dat wordt dus even afwachten om te weten te komen wat dat mag zijn. In ieder geval wensen we Marijke en haar gezin al het geluk van de wereld toe en staan we te popelen om kennis te kunnen maken met onze gloednieuwe wereldburger. Proficiat Marijke!