Werken bij Bakkerij Plaza

Ben jij een professionele bakker of wil je stage lopen bij bakkerijplaza.nl? Neem dan contact met ons op. Je kunt je gegevens ook via de website aan ons ingeven dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Geef duidelijk aan voor welke baan je wilt solliciteren en waar in Nederland. Als je wordt dan uitgenodigd om op een gesprek te komen wordt verzocht op tijd aanwezig te zijn. Na het gesprek wordt er van je gevraagd een dagje te komen proefwerken in een van onze bakkerijen dan kunnen wij bekijken hoe goed je bent.

Er wordt natuurlijk van je verwacht dat je onder druk kan werken en leergericht bent. Je kunt goed met andere medewerkers omgaan en bereid een helpend handje te bieden waar dat ook nodig mag zijn in de bakkerij. Je bent bereid om jouw specialiteit te delen met de medewerkers en ten goede van bakkerijplaza.nl. Dat wil zeggen dat jouw vaardigheden worden opgenomen in de bakkerij als dat nodig mocht zijn. Wij als bakkers kennen geen auteurs rechten!

Tot slot mag je zelf kiezen waar je gaat werken maar houd er rekening mee dat hoe verder je van huis af gaat hoe vroeger dat je moet opstaan, dus de beste optie is dat je een bakkerij zoekt in de omgeving waar je woont. Zo kun je dan ook zonder problemen op de fiets naar de bakkerij komen. Wij herinneren je eraan dat het verboden is om met lange haren op je werk te verschijnen. Je wordt dan ook verzocht je haren kort te dragen.

Deze regel geld zowel voor vrouwen als voor mannen zonder uitzondering. Mocht je nog vragen hebben dan kun je die aan ons stellen op je sollicitatiegesprek of telefonisch houd er rekening mee dat onze assistenten je alleen algemeen informatie kunnen geven. Informatie over de resultaten van je gesprek of proefdag kan alleen door de werkmanager meegedeeld worden. Normaal gesproken duurt het ongeveer 3 tot 4 dagen voordat je de uitslag van ons krijgt of je wel of niet bent aangenomen. Mocht het zijn dat je deel gaat nemen aan ons team, dan heten wij je van harte welkom!